Ryddesjauen fullendt for Fram håndball

Fornøyd: Håndballgruppas leder Gro Mee Teigen kan smile etter ett år hvor de har leverte positive tall og fått kvittet seg med all leverandørgjeld som har hengt ved.

Fornøyd: Håndballgruppas leder Gro Mee Teigen kan smile etter ett år hvor de har leverte positive tall og fått kvittet seg med all leverandørgjeld som har hengt ved. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Frams håndballgruppe har gått fra 1,5 millioner kroner i minus i 2011 til å legge fram et overskudd på 200.000 kroner i 2013.

Det gir leder Gro Mee Teigen god grunn til å smile på bildet. Men overskuddet har hatt sin pris, bokstavelig talt.

– Vi har kutta til beinet og brukt minimalt med penger, sier Teigen.

Hun skryter stort av styremedlemmene hun har hatt med seg i perioden, og litt ekstra til kasserer Rune Holst Bloch og kioskansvarlig Ragnhild Tollefsen med fornuftige innkjøpsrutiner.

Mer rekrutteringsfokus

Den store ryddesjauen har tatt mesteparten av styrets tid, og det har kanskje tatt sin tørn på den sportslige siden. Antall lag i håndballen har ikke vært så mange med åtte pluss håndballskolen. Det har både hatt sine fordeler og ulemper mener Teigen.

– På den ene siden så koster det mer å ha flere lag i form av serieavgifter og sånt. Men på den andre siden kan man få inn mer midler ved å være flere. Vi ønsker imidlertid flere og håper å kunne starte opp flere lag etter hvert. Med situasjonen som har vært har det vært mer enn nok å administrere gjeld, så vi har ikke hatt kapasitet nok til å ta vare på lagene. Nå er det rom for at styret kan jobbe med rekruttering framover, sier Teigen.

I det nye styret fortsetter hun som leder, Bloch som kasserer og Tollefsen med kiosken. I tillegg har man Morten Aksnes som sportslig ansvarlig for yngre, Tom Robert Nilsen som arrangementsansvarlig og Ronny Nielsen som styremedlem. Nestleder, markedsansvarlig og sportslig ansvarlig for seniorhåndballen står fortsatt åpen.

– Vi tar imot alle bidragsytere med takk, frir Teigen.

Tapte seriefinalen

Hun var til stede i Framhallen og fikk med seg damelagets 25-32-tap for Pors, i det som da ble et endelig farvel til opprykksmulighetene i årets sesong.

2. div. kvinner

Fram - Pors 25-32 (9-15)

Framhallen, ca 100 tilskuere

Fram Larvik: Silje Gulliksen, Maj-Britt Jensen - Anna Nordaunet 5, Runa Liabråthen 6, Lisa B. Christiansen 1, Madeleine H. Bakke 2, Maren Tollefsen 2, Eileen Kvam, Helene Glemming 3, Helle H. Larsen 1, Charlotte Granerud 1, Linn-Anita Bergland 3, Madelen Arnesen, Lisa Glemming 1.

Artikkeltags