Se høydepunkter og mål fra Kongsvinger-Fram her!

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Se høydepunktene fra kampen mellom Kongsvinger og Fram på Gjemselund stadion over.

Kampen endte til slutt 1-1, og du kan se selve målene i linkene under (eller til høyre i skjermen).

Kongsvinger-Fram 1-0

Kongsvinger - Fram 1-1

Fram kom fra bortemøtet med Kongsvinger med et poeng. Og det lever de helt fint med ifølge kaptein Jonas Westmark som tror på en morsom høst utover.

Kongsvinger har byttet trener for å få et nytt løft til laget, men mot Fram ble det kun et poeng etter at gjestene fra Larvik ledet lenge.

– Hver kamp framover blir som en cupfinale for oss. I denne kampen viste vi veldig god lagmoral og fysikk og vi gleder oss bare til fortsettelsen, oppsummerer Westmark.

Midtstopperen fryktet aldri Kongsvingers jag etter seier og mener Fram sjelden lar seg stresse i oppjagede situasjoner. For dem ble det flere av mot slutten av oppgjøret.

Frisparkperle

Begynnelsen ble imidlertid ganske så himmelsk for Fram sin den. Michael Zawadski sendte laget i ledelsen da han fikk ta Frams tredje frispark fra god posisjon. Med kirurgisk presisjon limet han ballen opp i høyre kryss.

Kongsvinger på sin side hadde mye ball, men skapte ikke det helt store.

– Jeg synes de var mer en og en og gikk og småkjeftet på hverandre, sier Frams kaptein.

Etter pause var imidlertid KILs kollektiv mer giftige og etter timen fikk de betalt med en utligning. Derfra var det en åpen kamp som fort kunne svingt begge veier.

– Selv om vi ble trykket bakover så vet vi at vi er trygge på oss selv og vil komme til muligheter. Det blåste litt mot slutten, men vi har rutine på å ri det av, noe vi viste også mot Asker, sier Westmark.

Dardan Dreshaj kunne blitt helt ti minutter før slutt, men headingen hans ble imidlertid stoppet med en mesterlig redning fra KILs keeper.

Morsom høst

Et poeng til hver var det utvilsomt Fram som trivdes best med i garderobene etter kamp.

Når i tillegg Vindbjart og Jerv spilte 1–1 samme dag forblir situasjonen den samme i toppen av avdelingen. Jerv ligger tre poeng foran Fram som har et poeng til gode på Vindbjart og to ned til Kongsvinger.

Neste helg møter Fram Strømsgodset 2 på hjemmebane og Westmark er spent på hva som kommer fra Drammen.

– En trepoenger mot dem vil virkelig gjøre at høsten blir morsom og spennende.

Frams kamper

  • 14.9 Strømsgodset 2, hjemme
  • 20.9 Arendal, borte
  • 27.9 Vindbjart, hjemme
  • 4.10 Fløy, borte
  • 11.10 Jerv, hjemme
  • 18.10 Holmen, borte
  • 25.10 Birkebeineren, hjemme

Artikkeltags