Søker også trener

På jakt: Også Fram sliter med å få tak i kvalifiserte trenere. Blant annet til damelaget i 2. divisjon. (Arkivfoto)

På jakt: Også Fram sliter med å få tak i kvalifiserte trenere. Blant annet til damelaget i 2. divisjon. (Arkivfoto)

Artikkelen er over 7 år gammel

Gro Mee Teigen i Fram Håndballen er også på trenerjakt.

DEL

– Vi mangler trener til damelaget vårt i 2. divisjon. Det er vanskelig å få tak i kvalifiserte trenere. Siden jentene spiller i 2. divisjon må de ha en trener med litt kvaliteter, synes Gro Mee Teigen.

– Med vår økonomiske situasjon er det heller ikke allverden vi kan tilby økonomisk, og det er slett ikke enkelt å få tak i folk som er villig til å bruke tiden på å trene lag nå for tiden, spesielt uten høye lønninger.

Som flere andre lag har Fram også forsøkt å få tak i folk som er villige til å bruke tid og ressurser på å trene lagene deres.

– Så langt har vi spurt noen, men foreløpig har vi ikke fått napp. Det er synd for det er en fin gjeng som har lyst til å trene og lære mye håndball.

– Det er også viktig å tenke på at laget holder et bra nivå. Her i Larvik er Fram laget med nivået nærmest LHK, og det bør være attraktivt og interressant å trene et slikt lag.

For mange trenere kan det kanskje være et fint springbrett å trene et lag på såpasst høyt nivå.

– Det bør være en interressant oppgave for en som ønsker å få erfaring, og for å utvikle seg som trener på et bra nivå, sier Teigen.

Artikkeltags