Stod ikke distansen

Kriget: Frams Lars Martin Andresen gir bestandig alt, men mot Bodø HK og Endre Langås var ikke bare innsats nok.

Kriget: Frams Lars Martin Andresen gir bestandig alt, men mot Bodø HK og Endre Langås var ikke bare innsats nok.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Frams håndballkriger, Lars Martin Andresen, lot oss i forkant av søndagens 1. divisjonskamp mot Bodø HK fortelle, at mot en såpass sterk motstander var det om å gjøre å få et så hederlig resultat som mulig.

Så man på «oddsen» for å kunne oppnå gevinst mot de ubeseirede og eliteseriejagede bodøværingene, var den høyst minimal, sett med hjemmelagets øyne.

Derfor var det ingen grunn for Fram å gjemme seg bort etter at guttene fra de det høye nord kunne vende hjem med en ganske komfortabel 27-20 seier i flybagasjen.

For, det er perioder i kampen der Fram kriger seg helt opp i ryggen på motstanderen, men hvileskjærene og downperiodene blir rett og slett for mange og for kostbare.

Frams keeper, Arne Veum, har stått mange praktmatcher så langt i sesongen, og i går var han igjen den spilleren som leverte storspill av høy klasse.

– Jeg klarer liksom ikke å være fornøyd med egen innsats, når vi skusler bort så mange muligheter som vi har i denne kampen, hevder en ganske så irritert og smådeppet Fram-keeper.

– Mot en så sterk motstander som Bodø, synes jeg vår førsteomgang var utrolig sterk, og derfor er det ergerlig at vi ikke har fokuset helt til pausesignalet kommer, småbruser Arne Veum.

– De står med sin sterkeste «sekser» stort sett hele kampen, og det betyr nok at de på ingen måte følte seg hele sikre, pønsker Veum ut.

Men at Bodø-folket hadde vært ute noen uværsdager før, var jo tydelig, for gjorde Fram en liten blemme i sitt angrepsspill var særlig Endre Langås og Hampus Jeldenbäck over hjemmelaget som rovdyr.

I tillegg hadde Fram bare Christoffer Bjørklund med det riktige tungskyset, men det hjelper liksom ikke å bli toppscorer (9), når «halve» Bodø hadde storskyttere på rekke og rad.

Gjestene hadde som ventet mer fart, større tempo og mer rytme enn hjemmelaget, men Fram hadde gode perioder, og de må ikke arkiveres, men aktiviseres.

For, nå kommer Nærbø på besøk, og da kan ikke Fram leke julenisse lenger.

– Den kampen må vi, og den skal vi vinne, smeller Arne Veum til med.

Artikkeltags