Fram «kan ha blitt reddet», ikke «ble reddet», ØP!

Fram–Notodden,

Fram–Notodden, Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Skjerp dere i sportsredaksjonen, folkens! Nå har dere flere ganger feilaktig påstått at Fram ble reddet fra nedrykk av Fotballforbundet (grunnet covid-19-pandemien)

Det er stor forskjell på «ble reddet av» og «KAN ha blitt reddet av», som ville være det riktige å si om situasjonen Fram havnet i! Det første uttrykker et faktum, det andre en mulighet!

Fram hadde etter seieren over Notodden «bare» 6 poeng opp til sikker plass – noe som på 6 kamper ville være fullt mulig å ta igjen – og dermed selv berge plassen! Og det – vel å merke – uten å måtte vinne alle kampene!

Dessverre fikk Fram ikke sjansen til å bevise det, siden lag 8–14 ikke fikk fullføre seriespillet!

Bagatellmessig flisespikkeri, uten betydning? Neppe for spillergruppa i Fram og dem rundt den! Skuffelsen er stor nok fra før av over den dårlige sesongen, om ikke ØP gjentatte ganger skal «strø salt i såret» med sin usanne påstand om at Fram egentlig skulle ha rykket ned!

Det vet vi, som sagt, ikke. Heller ikke ØP!

Så her er det tydeligvis mangel på enten norsk- eller matematikkunnskaper i sportsredaksjonen – med mindre den er synsk?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken