(Sandefjords Blad)

Det har ikke skortet på ville påfunn og kontroversielle uttalelser hos Frank Løke de siste tre ukene. Siden premieren på «Skal vi danse» i begynnelsen av september har Løke blant annet ertet på seg dommerne via sosiale medier.

Sist i rekken var et stunt midt under lørdagens opptreden, der Løke kastet klærne og sto igjen i en glitrende Borat-drakt.

LES OGSÅ: Her sjokkerer Frank Løke alle i Skal vi danse

Ingen, heller ikke dansepartner Tone Jacobsen, var klar over Løkes planer på forhånd.

Får ikke fortsette

Til tross for dette fikk Løke nok poeng til å komme seg gjennom til neste runde av konkurransen, men TV2 ville ha det annerledes.

Mandag kveld melder kanalen at Løke ikke får være med videre i programmet.

Det begrunnes på følgende måte:
– Vi har valgt å ta Frank Løke ut av «Skal vi danse»-konkurransen etter en helhetsvurdering. Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken til samme kanal.

Ingen kjærestejakt på TV

Løke skulle også ha vært deltager i nysatsingen Kjendis søker kjæreste, der innspillingen skulle ha startet i løpet av høsten. Også dette programmet blir han nå fjernet fra.

LES OGSÅ: Frank Løke (38) skal jakte kjærligheten på TV2

– Vi har gitt Løke beskjed om at vi også avslutter samarbeidet rundt dette programmet, sier Nakken.

Mandag kveld takker hovedpersonen selv for tiden i «Skal Vi Danse» på Instagram.

«Aldri meningen å såre deg, Tone. Du er ei sinnsykt bra og sterk dame. Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene», skriver Løke under et bilde av han selv og Jacobsen.