Inviterer til magisk adventskveld i Bøkeskogen

FOR ALLE: Denne gjengen fra HjelpeRingen inviterer alle og enhver til magisk julekos i Bøkeskogen i morgen kveld. (Bak f.v.): Anne Holone, Unni E. Fevang Tafjord, Trond Strand, Trond Gunnar Strand og Veronica Damira. (Foran f.v.) Jonas Vevang Tafjord (8) og Juliana Louise Rinaldi (10).

FOR ALLE: Denne gjengen fra HjelpeRingen inviterer alle og enhver til magisk julekos i Bøkeskogen i morgen kveld. (Bak f.v.): Anne Holone, Unni E. Fevang Tafjord, Trond Strand, Trond Gunnar Strand og Veronica Damira. (Foran f.v.) Jonas Vevang Tafjord (8) og Juliana Louise Rinaldi (10). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag er det klart for både julesang og julegrøt i vakre, hvite naturomgivelser når HjelpeRingen inviterer alle og enhver til adventskveld i Bøkeskogen.

DEL

For første gang arrangerer HjelpeRingen adventskveld, og byr dermed på en magisk aften i Bøkeskogen.

– Vi er utrolig spente og gleder oss veldig. Vi har et sterkt fokus på inkludering, det sosiale og samholdet mellom mennesker. Derfor syntes vi det passet godt med et slikt tiltak nå i jula, forteller Unni Elisabeth Fevang Tafjord.

LES OGSÅ: Nå er det klart for Trudes kaffekrok

Underholdning hele kvelden

Planleggingen for den store kvelden er allerede i full gang. I fredag kveld hentet de blant annet grøt til over 200 personer.

– For å finansiere arrangementet, bruker vi en del av inntektene fra salget i bruktbutikken, men vi har også støtte av kommunen, som lar oss disponere lokalet på Tanum. Vi har dessuten fått en pengegave av Thoresen Transport AS og Vecos AS.

INKLUDERING: - Alle er velkomne, ikke bare de som har dårlig råd. Målet er inkludering, fellesskap og at vi visker ut grupperinger, forteller gjengen.

INKLUDERING: - Alle er velkomne, ikke bare de som har dårlig råd. Målet er inkludering, fellesskap og at vi visker ut grupperinger, forteller gjengen. Foto:

Arrangementet varer fra klokken 18:00 til 20:00. På kveldens program står underholdning fra kor, band og solister, deriblant Line Johannessen & Caspers, Victoria Hovland, samt barnekoret Syriana- ledet av Hiam Al-Chirout.

– Alle som opptrer er dyktige lokale som stiller opp frivillig. Det er helt fantastisk.

MASSE UNDERHOLDNING: Kvelden byr på masse underholdning og alle som skal opptre er lokale. Her sitter Juliana Louise Rinaldi (10) og Jonas Vevang Tafjord (8) på musikkpaviljongen ved Bøkekroa.

MASSE UNDERHOLDNING: Kvelden byr på masse underholdning og alle som skal opptre er lokale. Her sitter Juliana Louise Rinaldi (10) og Jonas Vevang Tafjord (8) på musikkpaviljongen ved Bøkekroa. Foto:

Åpent for alle

Kunstneren Veronica Damira stiller også opp som ansiktsmaler, og maler nissefjes på dem som har lyst. De som har lyst og mulighet til å kle seg ut med nisselue eller nisseklær, er velkomne til det.

Utover kvelden vil det bli sang og gange rundt juletreet og servering av grøt, pepperkaker, saft, gløgg og kaffe. Både entre og servering vil være gratis for alle.

– Det er viktig for oss at alle føler seg invitert, ikke bare de som har dårlig råd. Vi ønsker å viske ut slike grupperinger og sørge for at alle føler seg velkomne og skape en fin og koselig kveld, understreker hun.

Anbefaler varme klær

Ved Bøkekroa finnes flere benker, sitteplasser og bord. Likevel anbefaler Unni at besøkende medbringer en enkel stol, og kanskje et ullteppe eller to, om man synes det er kaldt.

– Ellers kommer vi til å tenne en god del fakler, som også vil lune litt, avslutter Fevang Tafjord.

Artikkeltags