Helt alene på Galeiscenen

Artikkelen er over 1 år gammel

Kristian Kaupang sto helt alene på Galeiscenen i Stavern lørdag kveld og hadde med seg selvkomponerte sanger som falt i smak hos publikum.

DEL

Den lokale musikeren Kristian Kaupang er egentlig lærer og grafisk designer, nå håper han på å kunne drive mer med musikken. Lørdag kveld spilte han for en ikke akkurat fullsatt sal på Galeiscenen i Stavern. Akkurat den arenaen har vært en drøm for han.

– Jeg ga ut debutplate i 2018, fått litt radiospilling og spilt en god del konserter gjennom vinteren. Det er en drøm å spille på Galeiscenen og jeg er veldig fornøyd med kvelden. Det å kunne stå på samme scene som Louis Jacoby har opptrett på er veldig stort, forteller han.

(saken fortsetter under bildet)

Anne Berit Vestmoen Nilsen, Jeanette Lundell og Roy Sæter koste seg stort på konserten til barndomsvennen Kristian Kaupang.

Anne Berit Vestmoen Nilsen, Jeanette Lundell og Roy Sæter koste seg stort på konserten til barndomsvennen Kristian Kaupang. Foto:

Kristian ser fram til å spille inn en ny plate og kan avsløre sine mål for framtiden.

– Jeg skal i studio til høsten å spille inn ny plate, det ser jeg veldig fram til. Denne gangen har jeg fått et par stipender som gjør at jeg kan gjøre mer ut av det denne gangen. Dette er ikke noe jeg gjør av økonomiske grunner, nå jobber jeg redusert for å få tid til musikken. Jeg er glad for hver eneste spillejobb og folk jeg møter som liker musikken min, den store drømmen er å kunne leve av bare musikken.

(saken fortsetter under bildet)

Laila Ødegaard og Christian Gjerken Larsen angret ikke på turen til Galeiscenen.

Laila Ødegaard og Christian Gjerken Larsen angret ikke på turen til Galeiscenen. Foto:

Fram til nå har Kristian spilt konserter i nærområdet, men håper på å spille landet rundt. Han kaller musikken sin for «viksfjordsk visepopmelankoli» og kan fortelle at han er den eneste som opererer i den sjangeren.

– Målet mitt er å gjøre mer musikk og spille mer rundt omkring i Norge. Hittil har jeg spilt mest i Vestfold og Oslo, jeg drømmer om en platekontrakt og kunne turnere med andre musikere. Jeg liker å kalle musikken min «viksfjordsk visepopmelankoli». Så vidt jeg vet er det bare jeg som opererer i akkurat den spesifikke sjangeren». Det er visebasert med fokus på tekst og formidling av tekst. Jeg er også glad i den gode melodien og det «catchy» refrenget. Louis Jacoby har vært en stor inspirasjonskilde, han er nok en av grunnene til at jeg skriver på norsk. Det står respekt av alt Louis har fått til, avslutter han.

Søndag 21. juli kan du se Kristian Kaupang gratis utendørs på Bølgen sammen med Kåre Indrehus.

FIN MUSIKK: Albertine Linesdatter Ellingsen og Gintare Tiskeviciute hadde vunnet biletter til konserten. De var svært fornøyde etter en fin konsertopplevelse.

FIN MUSIKK: Albertine Linesdatter Ellingsen og Gintare Tiskeviciute hadde vunnet biletter til konserten. De var svært fornøyde etter en fin konsertopplevelse. Foto:

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags