Klart for storstilt seniortreff

Inviterer: Petter Anthon Næss er en av de musikalske gjestene når seniortreffet går av stabelen i Stavernhallen tirsdag.

Inviterer: Petter Anthon Næss er en av de musikalske gjestene når seniortreffet går av stabelen i Stavernhallen tirsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Tirsdag formiddag braker det løs igjen. Det er klart for det storstilte, årvisse seniortreffet i Stavernhallen, eller eldretreff som det het i begynnelsen.

Seniortreffet har fulgt Glade Dager praktisk talt fra starten av. Det var allestedsnærværende Kåre Christoffersen som kom med ideen og «eldrefestgeneral» var i alle år Jenny Aas, helt fram til hun døde for ni år siden, bare noen dager før det årets arrangement. Etter det har Lions Club Larvik påtatt seg ansvaret for opplegget. Så også denne gang.

Glade Dager er i gang: - Et kjempearrangement! 

Rundt 500 pensjonister benker seg hvert år rundt bordene i Stavernhallen for å nyte bevertning, underholdning, sang og musikk – og ikke minst noen formiddagstimer med hyggelig prat med kjente og ukjente i forsamlingen.

Finn Wellberg i Lions-klubben lover hygge og moro også i år. Musikalske gjester i år er Kari Gjærum og Staverns egen tangentvirtuos, Petter Anthon Næss.

Tror det blir ramaskrik, den dagen «sjauergjengen» gir seg: – Det er først da folk vil merke til den uvurderlige innsatsen 

Med seg har Lions en stor stab av gode hjelpere fra velferdsgruppa ved Stavern sykehjem og Bøkeskogen eldresenter, så det skulle ligge godt til rette for et prikkfritt arrangement også denne tirsdagsformiddagen. At det blir fullt hus i Stavernhallen, er det neppe noen tvil om.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags