– Dette er bare fantastisk, sier Grandondos far, Dag Erik Pedersen, og lover skikkelig rockestemning når de fleste syklistene har parkert sykkelen etter endt dyst lørdag 27. mai ca. kl. 15.30.

– Jeg kjenner D.D.E godt fra flere tidligere arrangement, og vet at de brenner for kreftsaken. Derfor stiller de opp i Larvik nærmest for en slikk og ingenting, sier Pedersen som lover gratiskonsert til alle deltakerne. Kommer du derimot kun for å høre trønderrockerne, koster det deg 350 kroner.

Les også: DDE er med på å sette norgesrekord

– Vi satser på å gjøre hele Hammerdalen om til et gedigent torv med utescene, serveringssteder og alt som skaper gode stemninger, sier Pedersen som vet han har skaffet en utrolig gulrot for mange rockeelskere i Larvik og distriktet omkring.

Plass til alle som vil

– Og det er plass til mange, sier Pedersen som denne gangen har kuttet ut teltet i Indre havn fordi det rett og slett kostet for mye.

 

– Det betyr enda flere kroner til kreftsaken, sier Pedersen som forklarer det storfine rockebesøket med at gruppa skal videre til Østfold senere på kvelden.

– De skal til Spydeberg, men konserten der starter først klokka 23.00 og dermed ble det tid til en liten avstikker til oss, forklarer Pedersen.

Les også: Sykkelbyen mobiliserer

Og om du ikke kjenner norsk rockehistorie, kan vi nevne at D.D.E står bak hitlåter som «Her blir det liv", "Det går likar no» og «Vinsjan på kaia».

Det ligger an til hitparade i Hammerdalen lørdag ettermiddag 27. mai.