«Oi, så var det den dagen igjen» hører jeg stadig. Den internasjonale kvinnedagen burde være en spesiell dag, en dag som ikke bare burde minne oss på en seier for kvinnene og samfunnet, men en seier for likestilling. 8. Mars 2020 burde være en dag til minne om å ikke ta likestillingen for gitt, minnes om alle de kvinner som har kjempet, og jeg vil bare si tusen takk for at dere har gjort en forskjell til gode for samfunnet.

Kvinnedagen skal ikke bare minne oss på fortiden, men på fremtiden. Selv om det i dag er vel og bra, så har vi langt igjen å gå. Kan bare starte med å nevne lønninger, prosentandelen av kvinner som har høye stillinger er lav til tross for at flere kvinner fullfører høyere utdanning, og det er dessverre slike menn i dag som du finner i mannsgruppa – Ottar.

Kvinnedagen for meg betyr frihet. Frihet står meg kjært i ideologien jeg brenner for, liberalismen. Kvinnedagen er en dag fylt med håp, glede, og tårer på godt og vondt.

Kvinnedagen for meg vil bli dedikert til offentlige arrangementer, og tilegne meg mer kunnskap om våre forkjempere.

Jeg vil oppfordre alle å gratulere våre kjære kvinner jevnt og trutt gjennom dagen som påminnelse til deg selv, og andre. Om jeg også kan få komme med en oppfordring til våre lokale politikere, så vil jeg oppfordre dem til å gjøre som Larvik Venstre, nemlig å ha en kvinnelig ordførerkandidat!

Teddy Laula,

Larvik Venstre