Gå til sidens hovedinnhold

Grenseløs terror

Ole Magnus Melsom

Sys.prog

Larvik

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når terror rammer vestlige land, reagerer vi med rette med sinne og medfølelse, nå sist på New Zealand, som inntil nylig var forskånet for slike feige anslag mot uskyldige sivile. Europa har dessverre levd med terroranslag mot sivile mål i lang tid. Det samme gjelder Kenya. Men enkelte land må leve med denne frykten og lidelsen daglig, eksempelvis Afghanistan, Pakistan og Irak. Det har blitt så dagligdags at vestlige medier kun rapporterer ugjerningen som en vanlig nyhetsmelding.-

Vår regjering returnerer asylsøkere til Afghanistan basert på en forestilling (myte) om at bl.a. Kabul er «trygg». Virkligheten viser det motsatte, og utviklinga er skremmende og høyst utrygg, ifølge FN.

En ærlig uttrykt norsk politikk innebærer at Norge returnerer asylsøkere til terror. Er det greit, og er det greit å bryte FNs Flyktningkonvensjon, som nettopp skal beskytte flyktninger, når det passer oss, Solberg?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.