Gro Hammerseng-Edin hedret i Spektrum

HEDRET: Gro Hammerseng-Edin mottok Handballstatuetten under søndagens NM-finale i Oslo Spektrum. F.v. Statsminister Erna Solberg, Gro Hammerseng-Edin, håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær i Håndballforbundet Erik Langerud.

HEDRET: Gro Hammerseng-Edin mottok Handballstatuetten under søndagens NM-finale i Oslo Spektrum. F.v. Statsminister Erna Solberg, Gro Hammerseng-Edin, håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær i Håndballforbundet Erik Langerud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var i forbindelse med NM-finalene i håndball søndag at Gro Hammerseng-Edin ble hedret.

DEL

Gro Hammerseng-Edin fikk overrakt Håndballstatuetten av statsminister Erna Solberg i Oslo Spektrum søndag. Det var i pausen under finalen mellom Vipers og Storhamar at Hammerseng-Edin mottok statuetten.

Statuetten deles ut til en håndballspiller som ikke lenger er aktiv på banen, men som har vært fremragende i sin karriere. Mottakeren av Håndballstatuetten må ha spilt mange kamper i serie og cup, samt landskamper. Gro Hammerseng-Edin spilte 167 landskamper for Norge i perioden 2000-2010, og hun var svært sentral som spiller i Larvik HK i mange år.

Håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær i Håndballforbundet, Erik Langerud, var også med på overrekkelsen.

Hammerseng-Edin har nettopp startet på en trenerutdannelse og var nylig med som assistenttrener da Larvik HK møtte Volda.I den forbindelse uttalte hun at hun ønsker å være en ressurs for klubben, selv om hun akkurat nå ikke har noen verv der.

Kristian Kjelling ble også hedret med Håndballstatuetten søndag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken