Gå til sidens hovedinnhold

Gunnhild og Eva Marie feiret på plakettfest

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Fredag 15. november ble 4H Vestfolds årlige plakettfest markert på Gjennestad videregående skole i Stokke.

Plakettfesten er en høytidelig markering for de 4H-erne som får 4H-plaketten, og det var i år 33 plakettmottakere i Vestfold. Kim Remi Opsahl Nilsen, nestleder i fylkesstyret i 4H Vestfold, åpnet festen etter at plakettmottakerne hadde kommet inn i salen i flaggborg. Kveldens festtale ble holdt av Lise Marie Sommerstad fra Vestfold og Telemark Senterparti. Det var ca. 150 deltakere på festen, deriblant Sandes ordfører Elin Gran Weggesrud fra Sande, varaordfører Bjarne Sommerstad fra Sandefjord og Rune Høiseth fra Larvik og fra nye Tønsberg kommune deltok Anne Rygh Pedersen.

Elin Gran Weggesrud holdt en felles tale fra kommunene til plakettmottakerne, etter at alle plakettmottakerne hadde fått en blomsterhilsen fra sine kommuner.

Man skal ha fått godkjent minst sju år for å kunne motta 4H-plaketten, men de fleste av kveldens mottakere hadde vært med lenger. Gjennom årene har plakettmottakerne deltatt på klubbmøter og fullført ett valgfritt prosjekt hvert år. I 4H er det medlemmene som styrer klubbene, og de voksne er «rådgivere», så det er mange av plakettmottakerne som har flere års erfaring fra styrearbeid. Mange av dem har i tillegg deltatt på styrevervs-kurs, Storkurs, nattvolleyball-turneringer, leire både på lokalt, nasjonalt og nordisk plan, og andre arrangementer.

4H-medlemmer fra fylket deltok på festen med utstillinger og underholdning. Blant annet sang og spilte Marit Holtung fra Ivrig 4H og plakettmottakeren Vilma Andrea Steen fortalte om Min vei til plaketten.

Kommentarer til denne saken