Gå til sidens hovedinnhold

Hammerseng-Edin skal trene jentelandslaget

Gro Hammerseng-Edin og Ane Victoria Ness Mällberg er ansatt som ny trenerduo for jentelandslaget (LK06), melder Norges Håndballforbund.

De to starter sitt engasjement som landslagstrenere fra 1. juni.

Gro Hammerseng-Edin har en lang håndballkarriere bak seg og var i sin tid landslagskaptein. Hun har også vært i TV 2 som håndballekspert og som sportskommentator.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med Ane. Slik jeg ser det har vi potensial til å kunne bli et godt team, fordi vi har litt ulik erfaringsbakgrunn. Vi brenner begge enormt mye for oppgaven vi står overfor, og vi besitter mye håndballkunnskap. Vi har stor tro på at vi kommer til å utfylle hverandre med ulike egenskaper og spisskompetanser som kan skape et godt utgangspunkt for å jobbe med utvikling, sier Hammerseng-Edin.

Les også

Hammerseng-Edin selger huset sitt: – Det er på tide å la andre overta

– Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med Gro. Jeg tror vi kan bli et veldig bra team og utfylle hverandre godt. Vi går inn i jobben med ulik erfaring, men begge brenner for det vi holder på med, og ønsker å få til mye bra sammen. Jeg tror vi kan lære mye av hverandre, sier Ness Mällberg.

Les også

Hør Gro Hammerseng-Edin i fersk podkast: – Jeg prøver å gi et ekte bilde av meg selv

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.