Gå til sidens hovedinnhold

Her er Larvik HKs nye kaptein

Artikkelen er over 4 år gammel

Thea Mørk blir bindeleddet mellom trenerteamet og spillergruppa denne sesongen.

Med seg i kapteinsteamet får hun Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Emilie Christensen. Det ble kjent da LHK hadde sitt årlige kickoff på Pakkhuset onsdag kveld.

– Thea bærer med seg mye av det jeg ønsker å ha i en kaptein. Hun har vokst veldig i gruppa og har en tydelig stemme. Dessuten kan hun mye håndball og snapper opp mye av det som skjer rundt seg. Hun er en type som er fin å kommunisere med i kamp og er en spiller vi som klubb kan være stolte av å ha, sier trener Tor Odvar Moen om valget.

– Jeg likte godt at hun ikke nølte da jeg spurte om hun ville være kaptein. Hun svarte med en gang: «Ja, det har jeg lyst til».

– De nye glir inn

Det har som kjent vært store omveltninger i klubben i sommer, og de som har kommet inn er ikke i nærheten av rutinen til spillere som Gro Hammerseng-Edin og Karoline Dyhre Breivang. Men det bekymrer ikke LHK-treneren.

– Det er svært mange yngre damer som skal spille for oss denne sesongen, men det er bare et pluss. Allerede nå er de nye spillerne i ferd med å gli inn sammen med de mer rutinerte spillerne, forteller Moen.

Signerte sponsoravtale

Og et lag med sultne spillere i Larvik skulle vise seg å falle i smak hos Lilly Skow Røed. Sammen med LHKs styreleder Cathrine Svendsen signerte hun en viktig sponsoravtale mellom de LHK og Quality Hotel Grand Farris under kick-offet.

Der understrekes det også at Larvik Håndballklubb ønsker å være en klubb med og for larviksfolk. Et bevis på dette er rekruttlaget, der flere av jentene er fra området.

Bildeserie

Årets kick-off for "Nye LHK"

 

Både støttespillere og publikum hadde stor tro på de nye spillerne, og selv om troppen er fornyet går laget for å vinne både serie, cup og sluttspill.

– I eliteserien går vi får å vinne absolutt alle kamper. Vi vil stadig utvikle ferdighetene våre og bli bedre og bedre. Skal vi være en klubb som satser høyt, kan vi heller ikke legge oss ned for noen, avslutter Moen.

Lagets første hjemmekamp i eliteserien vil finne sted i Boligmappa Arena den 3. september.

Kommentarer til denne saken