(Sandefjords Blad)

Andredivisjonslaget Tjølling møtte Kristiansand til andre runde i cupen. Divisjonsforskjellen ble tydelig i andre omgang.

Treneren, Jan Erik Andreassen, var innstilt på at det kom til å bli en tøft.

– Kampen kommer litt tidlig. Vi jobber fortsatt med å få inn spillere, og er litt tynt besatt. Men vi skal gjøre det vi kan og gi dem kamp hele veien, lovet han før oppgjøret startet.

Tjøllingherrene åpnet kampen godt, og ledet i deler av første omgang, men så raknet det. Kristiansand fikk med seg en knapp 13–16-ledelse til pause, men i andre omgang var det ingen tvil om hvem som skulle ta seg videre.

– Vi møtte et godt førstedivisjonslag, så det er ikke krise å tape. Jeg er fornøyd med første omgang, men så går vi rett og slett tom for krefter, sier Andreassen.

En rekke unggutter fikk prøve seg i cupkampen. I slutten av andre omgang kom Trym Jørgensen, Ravn Evensen og Kristian Kristiansen inn på banen for å smake litt på nivået. De fikk med det sin debut i A-lagsdrakta. Debut ble det også for Henrik B. Olsen og Torfinn Skalleberg, som begge har spilt i Sandefjord Håndball.

Toppscorer for Tjølling ble Daniel Granli med åtte mål, mens Sebastian Hansen ble KIFs toppscorer, også han med åtte mål.

Trener Andreassen forteller at spillertroppen nesten er klar for sesongstart, og at målet blir å holde seg i andre divisjon. De sesongåpner borte mot Sarpsborg neste lørdag.