Tjølling kan sikre plass i Bringserien denne helgen

LOVENDE START: Daniel Hagen Melum (nr. 26) og resten av det ambisiøse Tjølling G16-laget har startet med tre seire på tre kamper.

LOVENDE START: Daniel Hagen Melum (nr. 26) og resten av det ambisiøse Tjølling G16-laget har startet med tre seire på tre kamper. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En seier mot Glassverket lørdag vil gi Tjølling G16 minst halvannen fot i den prestisjefylte aldersbestemte serien.

DEL

For etter tre seire på like mange kamper, har laget lagt grunnlaget for å spille Bringserien etter jul. To av seirene har dessuten kommet borte mot ROS og Nøtterøy, som begge er antatt å være blant de bedre lagene.

De fire beste i gruppa på åtte lag går til sluttspillet over nyttår, og uansett resultat lørdag virker det å være et spørsmål om tid før Tjølling kvalifiserer seg.

Har startet godt

På jentesiden i samme årsklasse er det et trangere nåløye for å komme med. Region Sør har sju plasser, og det er 22 lag som kjemper om billettene til Bringserien. Blant våre lokale lag ligger Halsen godt an for å sikre seg en plass.

Laget ligger riktignok på den utsatte fjerdeplassen, som vil gi omspill om den siste plassen, men de har spilt to færre kamper enn lagene foran seg. På fem kamper står halsebikkjene med fire seire og ett tap, men laget spiller ikke før på onsdag.

Også Larvik Turn J16 har gode muligheter for å gå videre. Laget ligger på tredjeplass med fire seire når de aller fleste lagene har spilt seks runder. Søndag gjester de Runar i Runarhallen. For Nesjar sin del er det allerede klart at det ikke blir Bringserien på dem over nyttår. Laget fra Neset har tapt alle sju kamper i kvalifiseringen til nå.

Les også: Nora (17) har suksess i to idretter: – Det har vært en sykt bra uke

LERØY-ÅPNING: Kristina Rosten og Larvik HKs J18-lag spiller i Åsanehallen denne helgen.

LERØY-ÅPNING: Kristina Rosten og Larvik HKs J18-lag spiller i Åsanehallen denne helgen. Foto:

LHK med Lerøy-åpning

I J18-klassen starter selve Lerøyserien denne helgen. Larvik HK kvalifiserte seg tidligere i høst, og reiser nå til Åsanehallen, hvor de skal møte Charlottenlund, Oppsal og hjemmelaget Åsane.

Les også: Larvik HK-rekruttene er klare for Lerøy

Larvik Håndballklubb skal for øvrig være arrangør i runden som spilles i slutten av februar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags