Håper på en løsning

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja da er det offisielt. Bukta er nå ett borettslag. Alt det vi har kjempet får har vært forgjeves. Store lovnader, men med tomme ord så har kommune holdt oss får narr. Ja, det er hva vi sitter igjen med.

Derfor håper vi at det lar seg gjøre å få hjelp så fort det lar seg gjøre til og komme bort herfra Det hele har blitt en meget stor belastning får oss. Derfor trenger vi en løsning som kan gi oss litt ny tro på denne kommunen igjen. Vi sitter i dag i leiligheter som ikke er tilrettelagt, så det fører til store helsemessige utfordringer. Og når kommunen velger en annen vei i forhold til Bukta så bør de skjønne at vi må ha hjelp.

Man fikk jo ett tildelings skriv som lovet en leilighet som skulle tilrettelegges. Og med den økonomien vi har så er det viktig at vi kommer inn i noe som er økonomisk forsvarlig også. Derfor håper vi at det lar seg gjøre finne løsninger snarest mulig på grunn av helsemessige årsaker.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken