Gå til sidens hovedinnhold

Har du en god kjærlighetshistorie? Da kan du vinne et spaopphold for to: – Det trenger ikke være så sensasjonelt

Artikkelen er over 1 år gammel

Vil du vinne et spaopphold for to? Da må du sende oss et tips!

Valentines Day er rett rundt hjørnet, og vi i ØP vil høre om alle de fine kjærlighetshistoriene i Larvik!

Vi vil ha gode historier, romantikk og kos. Hvordan fant dere hverandre? Møttes dere på en spesiell måte eller sted? Har kjærlighetsforholdet betydd noe helt spesielt for deg? Har dere en helt spesiell historie rundt Valentines Day? Så send oss et tips da vel!

Det beste tipset stikker av med premien, som er overnatting for to personer på Farris Bad i deluxe rom inklusiv frokost, inngang til spa, 3-retters middag og 2x 25 minutters behandling! Et kriterie for å vinne er at du/dere bor i Larvik.

– Takknemlige for å finne hverandre

Toril Brommeland og Rune Erling Pedersen er et par ØP tidligere har skrevet om, etter at de la ut på en helt spesiell bryllupsreise.

– Vi møttes for noen år tilbake, og merket at vi hadde en helt spesiell kontakt. Mange felles interesser hadde vi og. I 2018 giftet vi oss. Og hver dag siden det har vi feiret kjærligheten og vårt møte. Vi er så takknemlige for at vi har vært så heldige å finne hverandre, sier Rune til ØP i dag.

Du kan lese mer om paret, og bryllupsreisen deres i denne saken:

Les også

Toril og Rune legger snart ut på en helt spesiell bryllupsreise: – Livet er nå

Vil du dele din historie med oss på denne måten?

Møtte mannen i pokerlag

Journalist Sigrid Ringnes er en av dem som gleder seg til å formidle rørende, rare og fine kjærlighetshistorier fra Larvik.

– Jeg håper vi får inne masse tips! Jeg synes historien om hvordan par møttes og hva forholdet betyr alltid er spennende og fint. Det trenger ikke være så sensasjonelt, sier hun.

Selv traff Sigrid mannen sin Tim da hun som nyutdannet journalist nettopp hadde flyttet til Larvik for jobbe i ØP.

– Jeg ble litt motvillig med på et pokerlag i Byskogen. Det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Jeg og Tim røyk tidlig ut og ble sittende på kjøkkenet å prate. Etter det har det vært oss to, forteller hun.

Hva er din historie? Send den til oss!

Usikker på hvordan du tipser oss? Du kan sende oss en melding på Facebook, på @ostlandsposten på Instagram, på tips@op.no, eller via dette tips-skjemaet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.