Valentines Day er bare få dager unna, og vi i ØP vil høre om alle de fine kjærlighetshistoriene som finnes i Larvik!

Vi vil ha gode historier, romantikk og kos. Hvordan fant dere hverandre? Møttes dere på en spesiell måte eller sted? Har kjærlighetsforholdet betydd noe helt spesielt for deg? Var det kjærlighet ved første blikk? Har dere en helt spesiell historie rundt Valentines Day? Eller fant du kanskje den store kjærligheten midt i pandemien? Så send oss et tips da, vel!

Slik tipser du

Det beste tipset stikker av med premien, som er overnatting og tre retters middag for to personer på Farris Bad. Et kriterie for å vinne er at du/dere bor i Larvik. Send inn ditt tips via dette tips-skjemaet: Valentinesdagen 2021

Fjorårets vinner falt hodestups for brannmann

I fjor var det paret Stine Iversen og Alexander Williams som stakk av med premien.

Paret møttes i 2014. Da var Stine, som var bosatt i Sarpsborg, et halvt år i praksis som fysioterapeut på Kysthospitalet. Avdelingen hennes skulle ha med barn som var på rehabilitering til et møte med lokale brannmenn.

– Noen kolleger tulla på forhånd med at vi kanskje kom til å se noen kjekke brannmenn, men det var ikke på radaren min overhodet. Jeg var opptatt av barna, av å skape en god dag for dem, sa Stine da ØP intervjuet henne i fjor.

Så dukket Alexander opp, og Stine la merke til ham umiddelbart. De to ikke fikk muligheten til å prate sammen den dagen, men Stine klarte ikke få ham ut av hodet.

Stine fant navnet hans etter litt snoking på kommunens hjemmesider, og fant ham på Facebook – men turte ikke gjøre noe mer med det. Dagen etter våknet hun til et pling… og kjærlighetshistorien mellom de to var i gang.

Du kan lese hele kjærlighetshistorien deres her: Stine (29) skulle flytte til Oslo, da hun traff brannmann Alexander på jobb i Stavern: – Klarte ikke å få han ut av hodet