Gå til sidens hovedinnhold

Har du forslag til hva disse to kan hete?

Artikkelen er over 1 år gammel

Labo og Larvik by inviterer til navnkonkurranse på de to populære pingvinene på skøytebanen.

På skøytebanen bor det to pingviner, som er laget for å kunne støtte seg på når du skal lære deg å gå på skøyter. Disse to har Labo «adoptert», og passer på å pusse og vedlikeholde når det trengs.

– Vi tar de av og til hjem til oss, og «shiner» de litt opp. Sørger for at sløyfa er rosa og pusser de. De trenger mye kjærlighet, ler «pingvinmamma» i Labo, Ida Marie Waale.

LES OGSÅ: Anita (45) roper varsku om skøytebanen: – Når barna føler seg usikre, er det bare å pakke sammen og dra et annet sted

En gutt og en jente?

Nå ønsker Labo (Larvik Boligbyggelag) og Larvik by hjelp fra folk i Larvik med å finne et passende navn på hver av pingvinene, et guttenavn og et jentenavn.

Forslag til navn kan sendes på facebook til Labo eller Larvik by, eventuelt legges i en postkasse som settes opp ved Narvesen.

– Man kan godt levere en tegning også, oppfordrer Paal Espen Wingaard, daglig leder i Larvik By.

Fristen for å levere navneforslag er 31. januar. Premie er et gavekort på 500 kroner fra Larvik by, samt en overraskelse.

Inviterer til dåp

Elever på SFO ved Jordet skole, som besøkte skøytebanen denne uken, er spurt om å sitte i navnejuryen.

– Vi hadde navenkonkurranse da vi skulle finne navn på bamsen vår. Da fikk vi et elevråd fra en skole til å hjelpe oss. Det var veldig populært, sier markedskoordinator i Labo, Alise Myhre

Elevene ved Jordet skole synes det er et ærefullt oppdrag å få være med å finne navn til pingvinene.

Selv hadde de flere forslag til navn.

– Nina og Max! foreslår Linnea Sofie.

– Erika og Markus, foreslår Sanne.

4.februar blir det dåp av pingvinene på Torget.

– Da skal vi invitere barnehager i nærheten til å komme. Vi trenger en gudmor og en gudfar også. Vi har ikke spurt noen ennå, men ordføreren er å lista. Det er jo ikke alle som kan slå seg på brystet og si at de gudmor eller gudfar til en pingvin! sier Paal Espen.

LES OGSÅ: Næringslivet i sentrum er enige: – Skøytebanen har hatt stor effekt

Kommentarer til denne saken