– Har du disse produktene må du slutte å bruke dem, skriver VIB i en melding til sine følgere på Facebook.

Det er snakk om tre produkter som kan være brannfarlige.

Brannfarlig leire: Leira inneholder brannfarlige stoffer og kan antennes. Kundene må slutte å bruke dette produktet umiddelbart, og oppbevare det utilgjengelig for barn. Forbrukere oppfordres til å returnere produktet til nærmeste Flying Tiger Copenhagen-butikk for full refusjon.

Brannfarlig lampe: Knappecellebatteriet kan kortslutte Kan medføre risiko for brann og personskade. Produktet mangler også nødvendig merking og godkjenning. Kunder kan returnere produktet til butikken det er kjøpt.

Brannfarlig julestempel: Lakken/voksen kan ta fyr. Voksen brenner når den varmes opp med åpen flamme. Det skal ikke brenne, bare smelte/dryppe. Produktet kan returneres i butikk, eller gjennom å kontakte kundeservice på [email protected] for å få en returfraktseddel.

De farlige produktene står oppført på nettsiden farligeprodukter.no. Nettstedet drives av myndighetene Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), Sjøfartsdirektoratet, Statens vegvesen, Miljødirektoratet, Mattilsynet, Arbeidstilsynet og Justervesenet.

LES OGSÅ: Her er det snart fullt: – Alle må få mulighet til å begrave sine døde der de hører til

LES OGSÅ: Glemske nordmenn taper tusenvis av kroner – men Magnus har en lur løsning