Gå til sidens hovedinnhold

Helhetlig politikk

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Viser til Sidsel Lombardos innlegg 23.8. og synes hennes innspill er på sin plass der hun etterlyser

1 – en mere tydelig kontroll på bruk/etterbruk av tekniske hjelpemidler og

2 – bruk/overbruk av tolketjenester.

Siden Lombardo selv jobber i bransjen vet hun hvor skoen trykker, og da er det ekstra grunn til å

høre på hennes argumenter, selv om det kanskje er mere populært i disse tider bare å si hva man ønsker å bruke penger på.

Selv om Venstre i sin grunnfilosofi har en sterk sosial profil ift. øvrige borgerlige partier så vil ikke det si at de er helt ukritiske til pengebruk, verken i det offentlige eller private. Som hun skriver så er det mye å spare på «edruelig» bruk av offentlige midler – noe som blir mer viktig i de årene som kommer.

Når det er sagt så vil jeg for øvrig oppfordre alle til å stemme Venstre – fordi

  1. det er et sosial-liberalistisk parti som
  2. både tar hensyn til det enkelte menneske, men også innser at næringslivet må støttes for å kunne bidra til alle gode formål for fellesskapet – og
  3. har en sterk, ansvarlig klimaprofil ift. øvrige borgerlige partier

Med en så helhetlig politikk har jeg derfor i mange år forundret meg over hvorfor ikke flere stemmer Venstre, da det er det partiet som best forener partiene i sentrum – og det er jo der de fleste av oss tilhører. Derfor oppfordrer jeg leseren til å vurdere Venstre som det beste alternativet denne gang.

Kommentarer til denne saken