- I løpet av tiden der folk har vært hjemme og i karantene har vi fått låne en av historiene som skulle være med i sommerens forestilling, forteller Hedda Brekke Aronssen som er primus motor for Spillelista.

Spillelista presenterer sanger valgt av publikum og forteller historier fra innbyggere som har spesielle minner eller følelser for en låt.

Denne historien er fra Kirsti Toresdatter Biseth, som selv har filmet hjemme og forteller.

– Hver av oss har sunget og spilt og satt det sammen til en video. Vi hadde lyst til å sende en hilsen til alle de som ikke fikk være sammen med oss i sommer. Alle de som syntes det var leit at det ikke ble noe med oss i sommer. Og her er den, smiler Hedda og sender en takk med et koronavennlig innslag.

LES OGSÅ: «Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse»

Hun forteller tydelig om byen sin og landingsstedet sitt.

– Kirsti forteller så fint om sin reise der hun lander i Larvik. Den hjemmefølelsen passer så fint nå når det sosiale står så sterkt. Det har blitt så tydelig for oss alle at samhold er viktig, sier Hedda.

Låten «Waltzing Matilda» presenteres av Hallvard Nikolaisen, Magnus Brekke Aalbu, Markus Eide Anskau, Hedda Brekke Aronssen, Liv Neslowe, Christian Beharie, Andreas Oxholm og Oliver James Hardaker.

– For oss var det første gang vi har jobbet uten å kunne møtes. Denne sangen har vi aldri sunget og spilt sammen i samme rom. En helt ny arbeidsmetode for oss, avslutter Hedda og håper folk lytter, liker og deler deres takk.

Sangen er arrangert av Hedda Brekke Aronssen. Bearbeiding av video: David Blikstad (Morris Media Event og Sceneteknikk As) og Mie Morris Gofjeld.

LES OGSÅ: Første forestilling utsolgt – nå blir det ekstraforestillinger