Gå til sidens hovedinnhold

Hjelper deg med inspirasjon til festivalmoten

Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag ettermiddag arrangeres moteshow på Torget.

Juli måned er kommet, og sommerklærne er nå forhåpentligvis hentet fram fra kjeller, loft og bod. Skulle en oppfriskning i garderoben være å ønske, trenger du ikke vente lenge på inspirasjonen.

Torsdag ettermiddag den 4. juli kan du nemlig se moteshow med årets sommer- og festivalmoter, og det midt i sentrum.

– Vi fortsetter suksessen fra tidligere, og går sammen om å arrangere sommer-moteshow på Torget for tredje gang, forteller Janne Gui fra Bortskjemt.

Showet legges i god tid i forkant av Stavernfestivalen, så de som lurer på hva de skal ha på seg på festivalen neste uke kan få noen tips.

Les også (+): Hvordan ser den typiske festivaldeltaker ut? Som Ingrid og Anette!

Vil skape engasjement


Under showet kan du få tips til årets sommermote for kvinne, mann og barn fra 15 butikker i byen. Her får du se både klær og tilbehør. I tillegg kommer Svean design, og Merete Larsen stiller med sommerblomster.

– Vi vil få folk til Torget, så de ser at det skjer en del her og får lyst til å støtte opp om de lokale butikkene, sier Lotta Larsen fra Pers Garage om samarbeidet.

Og finner du noe du har lyst på under showet, trenger du ikke vente til neste dag for å handle.

– Vi holder butikkene oppe til 19.00, slik at det er mulig å få kjøpt antrekkene etterpå, forsikrer Marit Meløy fra Karma med et smil.

Les også (+): Butikkene hiver seg på den nye trenden: – Det må til for at sentrum skal overleve i framtidaKommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.