Gå til sidens hovedinnhold

Endrer navn til Torp Hotel

Artikkelen er over 2 år gammel

Den 9. november besluttet styret i Sandefjord Motor Hotel å endre navn til Torp Hotel. Årsaken til navneendringen er blant annet hotellets beliggenhet ved E-18 og avkjøringen til Torp Sandefjord lufthavn.

– Med denne navneendringen tar vi Torp-regionen på alvor. Vi ønsker å tydeliggjøre vårt skreddersydde tilbud til våre trofaste kunder, reisende på E18 og de som benytter seg av Torp Sandefjord lufthavn. Torp Hotel tilbyr overnatting, god husmannskost, fleksible konferanserom og selskapslokaler som passer de fleste anledninger. Vi har tro på vårt konsept, som vi mener er realt og relevant for alle. Dette er vi stolte av og vi har lyst til å vise det fram til et større publikum, sier styreleder Espen Thorbjørnsen.

Les også: Får trolig likevel bygge leilighet på gateplan i Thaulowsvingen

Torp Hotel ble etablert 1986, har ca. 40 ansatte som arbeider 21 årsverk. I 2017 hadde hotellet 24,5 millioner kroner i omsetning og positivt resultat.

Les også: Fellingen av den 200 år gamle blodbøken bak Grand Hotell har satt sinnene i kok: – Dette er ting man aldri får tilbake

Kommentarer til denne saken