Gå til sidens hovedinnhold

Hundrevis på scenen i Sliperiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Mens kommunestyret behandlet budsjett og tilskudd til lokalsamfunnet saker i Sliperiet onsdag, viste unge kulturutøvere at pengene som bevilges gir resultater i lokalene ved siden av.

For ikke mindre enn 16 konserter på fire dager er hva de flere hundre elevene på Larvik kulturskole har framført denne førjulsuka fra lokalene i Hammerdalen.

Som tre ganger ellers i året, har det vært huskonsertuke på kulturskolen. Hver klokketime fra 16–19 i fire dager, de siste på torsdag, er det blitt holdt konserter med svært forskjellig innhold. Det er band og blåsere, fiolinister og syngende ungdommer i alle aldre som har vist hva de har lært denne høsten. I tillegg har visuell seksjon kunstutstilling på sliperiet.

– Vi blander utøvere på konsertene. Og vi har tatt hele Sliperiet i bruk. Ikke minst er det moro å ha fått Café Sliperiet. Den passer supert til å holde småkonserter, forteller Eva Therese Johansen, som jobber med kreative barnegrupper og sangelever på kulturskolen.

Og konsertene har vært svært godt besøkt. Totalt er det rundt 1.500 elever som er registrert på kulturskolen, og mange av disse var med på å skape flott førjulsstemning.

Kommentarer til denne saken