Hva må til for at Larvik skal åpne slik resten av fylket gjør?

HVORFOR IKKE ÅPNE: Innsenderen skriver om åpning av campingplasser i Larvik.

HVORFOR IKKE ÅPNE: Innsenderen skriver om åpning av campingplasser i Larvik. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.At Larvik kommune velger å åpne forsiktig når det gjelder camping er i å for seg greit, noen vil si lurt, men å tenke smittevern ved å åpne bare fra fredag kl. 16 er i grunn galimatias. Da fylles lokale butikker med både tilreisende og folk som er ferdig på jobb i Larviks området.

Det at det skal by på mer smitte i ukedagene når campingen for det meste er brukt av pendlere eller pensjonister, ikke hauger med småbarnsfamilier som har med seg barnehagebarn ev. småskoler barn slik det er i helger, er ganske uforståelig for de fleste.

Jeg har selv campet i Stavern i 10 år, er ikke en av dem som bruker ukedagene, men helger, er også ferdig med småbarn så for meg er ikke dette så mye engen agenda, men jeg stiller jo meg undrende til at ett fylke kan ha så forskjellige regler. Hva må til for Larvik kommune for at camping plassene kan følge resten av fylket/landet?
Den jobben campingplasseiere nå må legge inn er enorm, både i forhold til smittevern, henvendelser fra campere som overhodet ikke forstår og sikkert i møter med kommunen også vil jeg tro.

Ser også i kommentarfelter at det bugner av synsing av bekymring for belastning av helsevesenet, det var vel den opprinnelig grunnen til at de stengte plassene? Men å bruke samme argumentasjon som små hyttebygder med type 2 leger og 4 timers kjøring til nærmeste sykehus, når dette ikke er saken i Larvik? Hvorfor velger da noen å lene seg på det? For meg tar det 1 time ca. å kjøre til Drammen, men jeg drar da ikke på camping hvis jeg er syk. Hva med å la voksne mennesker ta sitt ansvar og vise til at vi også til tross for hva enkelte tror, klarer veldig fint å følge smittevernsregler og anbefalinger.

Der vi camper er det mer enn nok plass til å overholde regjeringens anbefalinger.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.