Gå til sidens hovedinnhold

Hva teller mest?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Våre valg tas på bakgrunn av våre grunnleggende verdier. Mange har sett i mange år hvordan forståelsen av Norges grunnlov trues. I dag er dette åpenlyst! Hva bygger du dine valg i livet på? Vi kaller Valg-21 for et særdeles viktig verdivalg!

I dagens samfunn ringeaktes både Gud og skapelsen. Guds navn misbrukes uten respekt, og skapelsens natur fornektes for eksempel ved at samfunnets grunncelle, familien, defineres ut fra egne subjektive følelser og behov. Naturen sier at familien består av mor, far og barn. Barnet i mors liv fra nulte til tolvte uke er ment å nyte hennes omsorg og trygghet. Det lille menneske kan utvikle seg mot et selvstendig liv. Etter hvert tar også far, som har vært med på å danne barnet etter skapelsens orden, del i en mulig best god og trygg oppvekst. Et slikt samfunn ønsker vi. Mye taler for at det blir best oppvekstvilkår for kommende slekter. I dag er barnet meget utrygt fram til 12. uke, men også etter. Dette er nedbrytende verdisyn på mennesket!

Derfor vil vi ikke at pride-flagget skal likestilles med det norske flagg. Det norske flagg samler alle og ingen krenkes. Det uttrykker personlig frihet for alle innbyggerne!

Rosa kompetanse skal ikke være våre barns læremester. Denne opplæring tilhører mor og fars rolle og ikke skolens. Hva teller mest for deg?

Vår gamle gjeldende regel sier at du skal hedre mor og far, eldre enn både grunnloven og landet vårt. La oss hjelpe og støtte hverandre til å bevare rollene i hjem og samfunn! Vårt personlige verdisyn styrer våre handlinger! Hvilke verdier teller mest for deg?

Kommentarer til denne saken