Kun i år har det kommet 275 500 migranter til EU. Det er en økning på 73 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, skriver TV2. Samtidig melder regjeringen fredag om at de tar på seg oppdraget med å hente 20 migranter. Alene vil dette gi økte utgifter på 400 millioner kroner! Hvor kommer disse pengene plutselig fra når regjeringen samtidig klager på at staten har så lite penger at man må kutte 30 millioner i Helsedirektoratet?

Integreringsproblemene er tydelige i Oslo hvor man allerede i 2011 kunne lese om somaliske mødre som etterspurte etnisk norsk elever i 1 klasse. Tre skoler hadde ingen. Hvordan skal man klare å beholde lokalsamfunn basert på norsk kultur, når vi allerede leser om utflytting av etnisk norske ut fra belastede miljøer på østkanten?

Isolert sett ser det omtenksomt ut å hente 20 migranter til Norge. Men regjeringen glemmer det større bilde. Hva med integreringsutfordringene vi allerede har, samt de norske innbyggerne som nå i høst har stelt seg i matkø? Slike spørsmål bør regjeringen starte å stille seg. Starte å stille spørsmål som folk stiller.