Utlodningsfest på Fredheim i Hvarnes

Fredheim i Hvarnes

Fredheim i Hvarnes Foto:

FRA LESERNE

DEL

– Fredag er det igjen tid for utlodningsfest på Fredheim. Denne kvelden får vi besøk av Arnold Skaatan, pensjonert prest med oppvekst i Hvarnes. Han tar oss bl.a. med på noen glimt fra sine barne- og ungdomsår i hjembygda. Etter endt examen artium ved Larvik gymnas, dro han til Oslo for å studere teologi på Menighetsfakultetet. Før han dro til sin første prestetjeneste som feltprest i Lødingen i Nordland, ble han ordinert til prest i Hvarnes kirke. Deretter ble han residerende kapellan i Åssiden menighet i Drammen, hvor han arbeidet i 10 år. I mai 2017 avsluttet han sin prestetjeneste etter 27 år som sogneprest i Skåre menighet i Haugesund hvor han fortsatt bor, forteller Randi Eiken.

Ellers byr programmet på sang og musikk av Svarstad musikklag, loddsalg og senere trekning, – og en god pause med servering av kveldsmat, kaffe og kaker, og god anledning til en prat rundt bordene!

– Vi håper mange finner veien til Fredheim denne kvelden! Velkommen! Arrangementet begynner kl. 19. Inntekten av loddsalget går til driften av lokalet, sier Eiken.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags