Henning Rugsveen – jeg kan ikke være mer enig i det du skriver. Sett opp skilt – aller helst forbudsskilt mot bading på lågasida.
Jeg var på Hvittensand i forrige uke og registrerte dessverre flere barn på store flamingoer midt uti strømmen og på full fart opp lågasida. Hjertet krøp opp i halsen da en ensom flamingo uten barn kom flytende rundt fjellet med retning ST Helena fem minutter senere.

Vi som er kjent her og har smertelig erfart hva det vil si å miste ett familiemedlem (bror)- vi kan ikke, vil ikke og begriper ikke at det ikke settes opp flere skilt – på begge sider. Her må naturen vike dersom badeplassen skal stå på kartet. Både på Revstien og Hvittensand.

Livbøyer bør også settes opp, slik at det er en sjanse å trå til dersom ulykken er ute. For alle som har forsøkt å svømme på lågasida vet det krever mer, mye mer enn hva en normal 40 åring har kapasitet til å klare dersom en må svømme ut for å redde noen.

Oppfordringen går til Larvik kommune og Havnevesenet – spander 20 000 kroner på bøyer og skilt – det tror jeg ikke noen synes er for mye for å spare ett liv. Og gjør det snarest!