Gå til sidens hovedinnhold

Hvor trygg kan man føle seg i Larvik?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Dette innlegget skives i kjølevannet av en skremmende hendelse på Torstrand torsdag 25.02.

Vi var på kjøretur fra byen retning østre Halsen, klokken var ca.13:00, ved fotgjengerfeltet ved Corner-kiosken stoppet jeg for en person med hund som skulle passere over veien. Det viser seg at vedkommende hadde en annen intensjon om å komme seg raskt over. Her skulle det utøves hundeopptrening. Jeg tillot meg å tute på han, vi ønsket å kjøre videre.

Dette falt absolutt ikke i god jord. Vedkommende reagerte først med å vise finger og antyde hvilken idiot jeg var. Så ut til at dette skulle være hans endelige reaksjon, men nei da, han snudde seg igjen mot oss og kom i et regelrett judo spart og plantet benet i forskjermen på bilen. Deretter kommer han og tildeler et kraftig neveslag i sidevinduet. Heldigvis holdt den uten å bli knust. Han tar deretter tak i dørhåndtaket og får døren delvis opp før jeg heldigvis greier å lukke den igjen og får låst alle dører. Han finner da ut at dette var tilstrekkelig, heldig vis. Det dannet seg køer av biler begge veier, ingen reaksjoner fra medbilister. Mulig ikke så rart, hvem vil involveres i en slik hendelse, med utfall av skader/ lemlestelser? Personen var utilregnelig i høyeste grad. Ser ikke bort fra at dette var i en eller annen narkorus.

I bilen var min kone og jeg pluss, dessverre også vårt syv år gamle barnebarn. Dette har blitt en traumatisk opplevelse for han. Selvsagt meget skremmende for oss også. Derfor mener jeg det er betimelig å stille spørsmålet stykket starter med. Hva kan /bør gjøres?

Det ryktes at tilgangen til narkotiske stoffer er enkel i vår by, hva med en storstilt aksjon for å komme tilgangen og langerne til livs?

Kommentarer til denne saken