Hvorfor åpner ikke Larvik kommune campingplassene for fullt?

Hvorfor åpner ikke Larvik opp campingplasser som andre kommuner, spør artikkelforfatteren.

Hvorfor åpner ikke Larvik opp campingplasser som andre kommuner, spør artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tønsberg og Sandefjord ,samt Telemark, åpnet campingplassene for fullt fra 1.mai.

Det er med forbauselse camperer ser at det ble kun gitt tillatelse til helgeåpent inntil 10 juni i Larvik. Hva er det Larvik kommune og kommunelege vet og forstår som de andre regioner ikke vet? Det er objektivt ingen grunn for Larvik til å fravike full åpning da sentrale helsemyndigheter heller ikke fraråder dette.

Mange campere har 2-5 timer hver vei hver pluss trafikktopp fredag kveld og søndag ettermiddag som betyr at det i praksis er helt uaktuelt å ta helgebesøk. Camperne er følgelig i praksis uten mulighet til å bruke campingvogner inn til videre.Norge er i stor grad i ferd med å åpnes hvilket tydeligvjs har gått Larvik kommune hus forbi.

Camperne håper Larvik kommune vil revurdere sitt vedtak og åpne for full camping snarest.Folk er etter hvert blitt svært påpasselige med anbefalte smitteverntiltak som de selvfølgelig også vil praktisere når de camper. Særlig når full åpning av campingplassene ikke strider mot anbefaling fra sentrale myndigheter bl.a. Helsedirektoratet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.