Du kan se kampen i opptak om litt, ved å trykke deg inn på bildet øverst i saken.

Fram-herrene hadde lørdag sjansen til å revansjere stortapet mot Ørn-Horten på tampen av forrige sesong.

Da tapte Haakon Lunovs utvalgte 2–7 i Lystlunden, i en kamp som var preget av mange fravær i Fram-stallen som nettopp hadde rykket opp fra 3. divisjon.

Denne gang var det prøvespill som sto på agendaen, og mange spillere ville vise seg frem. Fram stilte med seks gjestespillere før pause, og det ga litt kommunikasjonsproblemer i perioder. Fram slet i starten av kampen, og hjemmelaget tok ledelsen 1–0 i første omgang ved midtbanespilleren Alex Krawiec.

Fram spilte seg opp på slutten av første omgang, men uten å få uttelling i form av mål.

Byttet ni

I pausen valgte Lunov å bytte ut ni spillere. Kun målvakt Magnus Holthe og prøvespilleren som Fram bare kalte Isak i sin lagoppstilling, kom ut igjen til 2. omgang, sammen med ni andre.

Ytterligere en prøvespiller fikk sjansen de siste 45 minuttene, som også inneholdt mange av Frams unge og lovende talenter, blant annet nysignerte Neo Drugge og Oliver Helgeland.

Førstnevnte var uheldig å bli skadet, og måtte byttes ut igjen i 2. omgang.

Ørn-Horten var det laget som skapte klart mest, og hadde burde ha scoret minst ett mål til basert på sjansefordelingen, men Fram-forsvaret var i perioder flinke til å sette Ørn i offside. Dermed endte oppgjøret 1-0 til Ørn-Horten.

På Instagram har Fram delt et innlegg hvor trener Haakon Lunov kommer med noen tanker før kampen.

– I dag er det klart for vår andre treningskamp, og vi møter Ørn Horten. De vil vi møte i serien også, men det er nok sannsynlig at begge lagene vil fremstå en del annerledes da sesongen er i gang og det skal spilles om 3 poeng. Begge lagene, og hvert fall vi, har et sterkt innslag av prøvespillere og det benyttes mange spillere. Det er veldig tidlige relasjoner som er på vei til å etableres, og det kan gjøre en del av spillet, og så handler det om å håndtere det, sier han.

– Trent hardt

Videre skriver Fram at de har trent godt gjennom hele uka, mye takket være at varmen er skrudd på igjen på Månejordet. Spillerne pusher seg selv og har nok kjent det ekstra godt på kroppen i det siste. Trener Lunov har derfor valgt å teste ut nye kombinasjoner av spillere i kampen mot Ørn Horten.

«Noen av spillerne har fått seg noen kjenninger fordi vi trener hardt og pusher oss selv for å teste litt grenser. Da lever vi helt fint med at noen må tilpasses litt så lenge det ikke er snakk om noe alvorlig. Og det gir mer tid og muligheter for prøvespillere og unge til å vise seg fram og teste ut nivået», står det videre i Instagram-innlegget.

Det opplyses om at treningskampen mot Pors er flyttet til onsdag 25. januar, og avholdes på Månejordet klokken 18.30.

«Det vil være første gang du vil kunne se oss «hjemme» i Larvik dette året», avsluttes innlegget.