Sandefjords Blad: Årets nordiske mesterskap ble avholdt i helgen i Finland under ufyselige forhold. Det ble et meget godt mesterskap for Norge med to individuelle gull og gull i tre lagkonkurranser. Runar var representert med tre av Norges fire deltagere i kvinner junior.

Mesterskapet ble vunnet av Norges Ingeborg Østgård som var to sekunder foran Runars Andrea Modin Engeseth. Andrea løp et strålende og veldisponert løp og avgjorde kampen om sølvet på slutten av løpet da hun løp fra den finske storfavoritten Natalia Blomquist som endte på bronseplassen. En meget sterk prestasjon.

Runars to andre deltagere på det norske laget Maren Halle Haugen og Ina Halle Haugen endte på henholdsvis 5. og 8. plass, noe som sikret at det norske laget tok et klart gull i lagkonkurransen for kvinner junior.

For klubbens deltagere var helgens mesterskap årets siste konkurranse i en sesong som har på pågått siden norgesmesterskapet i terrengløp i april. En sesong som har vart i syv måneder og hvor Runars utøvere har hentet hele 20 medaljer i norske ungdoms og junior mesterskap og 4 internasjonale mesterskap