Inger-Kristin fra Larvik trodde ikke sine egne øyne da hun vant én million kroner: – Det er helt uvirkelig!

STRÅLENDE GLAD: Inger-Kristin Rofstad ble så glad da hun ble millionær, at hun fikk naboen til å dokumentere det. – Det er helt uvirkelig, sier hun. Foto: Privat

STRÅLENDE GLAD: Inger-Kristin Rofstad ble så glad da hun ble millionær, at hun fikk naboen til å dokumentere det. – Det er helt uvirkelig, sier hun. Foto: Privat

– Jeg skjønte ingenting, og tenkte at det måtte være for mange nuller!

DEL

Hver fredag følger Inger-Kristin Moe Rofstad (64) fra Nanset med på trekningen av Nabolaget, pengespillet i regi av Norsk Tipping. Så også i kveld. Men at hun selv skulle stikke av med hovedpremien på én million kroner, det hadde hun ikke trodd.

– Det er helt uvirkelig, rett og slett fantastisk. Jeg trodde ikke det var sant, sier hun gledesstrålende når ØP ringer for å gratulere.

Det var Norsk Tipping som først skrev om Rofstad.

– Jeg får en sms med en lenke på telefonen når trekningen skal starte, og jeg trykket på den. Og da kom det opp en hel masse nuller, og gratulerer og det hele. Jeg trodde det måtte være noe gærnt, og kunne ikke tro at jeg hadde vunnet. Jeg sjekket trekningen, og der sto det at vinneren var fra Nanset i Larvik, sier hun.

Inger-Kristin klarte fortsatt ikke å tro at det var sant, og ringte derfor inn til Norsk Tipping, men damen hun kom i kontakt med kunne ikke bekrefte noen ting.

– Det begynte likevel å gå opp for meg at det måtte stemme, og så fikk jeg den; telefonen som fortalte at jeg hadde vunnet. Da var jeg overlykkelig, sier hun og ler stort.

Gledelig i en vond tid

Og dette var en gevinst som kommer godt med, både økonomisk og gledesmessig.

– Dette var veldig gledelig midt i en vond tid. Livet har blitt litt annerledes i det siste, jeg har en mann som har blitt syk, og vi har som en følge av det gått fra to inntekter til en inntekt. Jeg har tenkt en del på det, midt oppe i sykdommen. Og så skjer dette, det er helt fantastisk, sier hun.

Hun har spilt på Nabolaget over lengre tid, uten den store uttellingen tidligere.

– Det har bare blitt noen femtilapper tidligere, og så skjer dette, sier hun og ler.

Noen stor feiring i kveld blir det likevel ikke. Når ØP ringer er hun på vei til nattjobb på krisesenteret i Vestfold.

– Det blir kanskje en liten markering med noen kolleger i kveld da?

– Ja, det er nødt til å bli det!

Fem i Larvik har vunnet 100.000 kroner

Men hun er ikke den eneste i Larvik som har vunnet penger i kveld. Inger-Kristins fem nærmeste naboer, som har spilt på Nabolaget i kveld, har vunnet 100.000 kroner hver seg.

– Har du hørt noe fra noen av naboene så langt?

– Nei, jeg har ikke det. Så langt har jeg bare ringt rundt til sønnen og venninner for å fortelle at jeg har vunnet. Det har ikke helt gått opp for meg ennå!

Dette var andre gang i sommer at hovedpremien i Nabolaget gikk til Larvik. Også den 12. juni gikk premien hit til byen, da en mann fra Larvik stakk av med en million kroner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken