Har du Larviks styggeste stue? Da er du kvalifisert til denne konkurransen

NY STUE?: Nå har Bohus satt i gang en spesiell konkurranse for de som ikke er helt fornøyd med stuen deres. – Det er kombinasjon av den generelle tilstanden på stuen og interiøret som vi legger vekt på. I tillegg kan det være en spesiell situasjon som gjør at stuen ser ut som den gjør, noe som også være med på å avgjøre om din stue blir valgt. Enkelt fortalt, du må ha en stygg stue, og vi må ha en grunn til hvorfor vi skal velge deg, sier butikksjef og daglig leder i Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth.

NY STUE?: Nå har Bohus satt i gang en spesiell konkurranse for de som ikke er helt fornøyd med stuen deres. – Det er kombinasjon av den generelle tilstanden på stuen og interiøret som vi legger vekt på. I tillegg kan det være en spesiell situasjon som gjør at stuen ser ut som den gjør, noe som også være med på å avgjøre om din stue blir valgt. Enkelt fortalt, du må ha en stygg stue, og vi må ha en grunn til hvorfor vi skal velge deg, sier butikksjef og daglig leder i Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er mest for at det skal skje litt i Larvik, siden vi er en viktig del av byen, sier butikksjef og daglig leder i Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth.

DEL

Det er ikke ukjent at Bohus i Larvik arrangerer artige arrangementer og konkurranser for lokale kunder i Larvik. I november arrangerer de for eksempel Damenes Aften med celebre gjester til stede. Men før den stund har de som eneste butikk i Bohus-kjeden, kommet opp med en egen konkurranse, for å gi noe tilbake til kundene sine i Larvik.

– Vi er de eneste som har denne konkurransen i kjeden. Jeg kom selv på ideen, siden vi ønsker å skape en lokal forankring, og få folk til å handle mer lokalt enn det larviksfolk gjør nå. Det er mest for at det skal skje litt i Larvik, siden vi er en viktig del av byen, sier butikksjef og daglig leder i Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth.

Total renovering

Helseth forteller at det er mange kunder som er interessert i oppussingsprogrammer, og at mange av dem ønsker gjerne å pusse litt opp i hjemmet.

– Vi har veldig mange gode kunder og er interessert i å ta vare på de lokale handlende kundene våre. Vi ønsker å gi tilbake ved å arrangere denne konkurransen. Dette er første gangen vi prøver oss på dette, så vi er spente på interessen.

Hun håper at det blir en gøy opplevelse for dem selv og kundene. Hvis man skulle være den heldige å vinne, da vil man få renovert stuen sin etter sin egen stil, og om man ikke skulle vinne, får man uansett et lite gode fra Bohus.

– Det er snakk om total renovering av hele stua. Hvis vi ser at noen trenger nye vegger og nytt gulv, da får de det. Inkludert alt det andre som trengs i en stue som møbler og maling. Det blir en total makeover.

LES OGSÅ: Sju ansatte må velge mellom omskolering eller sluttpakke: – Det er en frivillig ordning

Stor interesse

Konkurransen ble annonsert i torsdag, men det skal ha allerede tikket inn mange bilder av stuene til folk inn på Facebook-innboksen.

– Vi har fått en del allerede. De fleste blir sendt på innboksen vår og vises ikke i kommentarfeltet. Det er mye artig og bra som har kommet inn. Jeg skulle ønske at flere folk la det ut på kommentarfeltet, men jeg har forståelse for at folk ikke vil vise stuen sin for hele verden på Facebook.

Kriteriet er enkelt, du må ha en stue som ikke ser ut. Ligger det en spesiell historie bak det, vil det også øke mulighetene til å bli valgt ut.

– Vi er tre stykker som går gjennom alt dette. Vi ser på de innsendte bildene og kommentarene, og plukker ut tre finalister. De tre nominerte får besøk av oss, der vi skal lage et filmsnutt av stuen deres. Dette legger vi ut på Facebook, så blir det opp til følgerne våre på Facebook å bestemme hvem som blir vinneren.

LES OGSÅ: Festdeltakere på partybuss var først på ulykkesstedet – reddet barna ut av vraket

Verdt over 40.000 kroner

Så langt har de kun fått positive tilbakemeldinger, og hvis du har lyst til å melde deg opp til konkurransen, må det gjøres før 5. oktober.

– Vi vet alle hvor mye det koster å legge nytt gulv, gips og kjøpe seg nye møbler. Vi vil ta en prat med dem som vinner, og høre om hva slags type stil de liker. Dette blir nok en premie verdt godt over 40.000 kroner.

Det er kun innbyggere i Larvik kommune som får lov til å delta i konkurransen.

LES OGSÅ: De eier 400 boliger og gikk med 13 millioner i overskudd i fjor. Per Åge er den eneste ansatte

Artikkeltags