Gå til sidens hovedinnhold

Introduserer Larviks egen «rollercoaster-video» – se den her

Politikere, lokalkjendiser og barn og unge og kommunalt ansatte. Her byr de på seg selv og formidler et velkomment budskap; «alt blir bra».

– Inspirert av NRKs «Kåss til kvelds» sin versjon av «Life is a rollercoaster», har vi laget en egen Larviksversjon av denne, forteller kommunikasjonsrådgiver i Larvik kommune, Nils Fredrik Lysebo, til Østlands-Posten.

I videoen bidrar både Larvikskjendiser, politikere, næringsliv, kommuneansatte, barn og unge.

– 2020 har virkelig vist at livet går opp og ned, og med videoen ønsker vi å spre litt juleglede og takke for tålmodigheten og samholdet i et helt spesielt år, sier han.

LES OGSÅ: Larvikbanken advarer mot nye svindelforsøk

Byr på seg selv

I video er prestasjonene i stort variasjonsspekter, smilene mange og formidlingsiveren stor. Her byr både ordfører og varaordfører og resten på seg selv så det holder, og vi får høre prestasjoner fra det helt proffe til det sjarmerende enkle.

Ordfører-duoen først, og så barn, elever ved Thor Heyerdahl videregående skole, politikere og butikkpersonale, og underveis møter vi kommunalsjef Hilde Bøkestad, regnskapssjef Paul Hellenes og kommunaldirektør Gro Herheim i usedvanlig kule framtoninger, også de i strålende formidlingsmodus.

Inspirasjon og takk

Nils Fredrik Lysebo sier at kommunen med videoen ønsker å rette en takk til alle som har bidratt og slitt seg gjennom et vanskelig og helt annerledes år.

– Teksten i denne låten passer utmerket også her, og vi håper låten i vår versjon kan være med på å gi inspirasjon til å fortsatt holde ut. Det hele avsluttes med «alt blir bra», og det er et viktig budskap sangen har, sier Lysebo til slutt.

Kommentarer til denne saken