Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til gudstjeneste på Arøya

I fjor måtte gudstjenesten på Arøya avlyses, men i år er alt klart til en sommersamling på Arøya. Tidligere biskop Per Arne Dahl blir med sammen med Havfruene og Janne Weel Johansen.

Per Arne Dahl (bildet) var også med for 2 år siden sammen med Janne som bor på en av øyene her ute i havgapet. Per Arne har vært med på mange bryggegudstjenester i Helgeroa og Havna, men det er første gangen vi hører at han også er en havørn. Men denne havørnen er vel vært å høre på.

Janne og Jan Erik Johansen har samlet mange historiske ting fra øyene inne på skolen. Den ble nedlagt i 1957. I mange år var det lærerlaget i Brunlanes som drev stedet. I 1992 ble det valgt et driftsstyre med representanter fra skolene i Larvik. Nå er det altså Janne og Jan Erik som driver stedet, og det er fortsatt åpent for skoler og andre som ønsker å leie eller overnatte der. Etter gudstjenesten blir det anledning til å ta en tur inn i den gamle skolen og se hvordan det er der nå og beundre gamle gjenstander.

Det er meldt om fint vær og gudstjenesten holdes rett utenfor det gamle skolehuset på Arøya. Her er det plass til mange. Det blir satt ut stoler, slik at alle skal få plass. Etter gudstjenesten blir det gratis kirkekaffe og kaker av diverse slag, og så kan du heller være med å støtte arrangementet når det skal være kollekt.

Det er Brunlanes Frikirke i samarbeid med Janne som står ansvarlig for denne gudstjenesten.

Det går ferje fra Helgeroa og fra Langesund kl. 10. Det koster kr. 100 tur/retur. Barn halv pris. På grunn av koronaepidemien ønsker vi at alle som skal ta ferjen, melder seg på. Send melding på mobil til 915 90 754. Ellers ber vi alle om å følge de reglene som gjelder. Det er begrenset med parkeringsplasser nede på brygga, men det går an å parkere ved bedehuset.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.