– Så gøy! utbryter Isabella Grøtterød da ØP overrekker henne det store egget utenfor huset på Tveteneåsen.

I likhet med veldig mange andre hadde hun først navigert seg gjennom 18 gater i Larvik. Kaupangveien eller Østbyveien? Håkons gate eller Markveien? Alle veiene var ikke like åpenbare, men ettersom man hadde mulighet til å gjøre et uendelig antall forsøk, var det mulig å komme til mål for alle.

– Pappa har jobbet litt som taxisjåfør, så han kjente igjen flere av gatene, forteller Isabella.

150 riktige svar

Etter å ha kommet seg gjennom 18 gater, skulle man så sette sammen et løsningsord, et nytt sted i Larvik, basert på bokstaver man fikk med seg fra hver gate.

– I disse tider der man blir sittende mye hjemme, var det moro å ha en sånn oppgave å holde med på, forteller Isabella.

Og hun var altså slett ikke alene om å synes det. Nesten 150 personer hadde til slutt klart å sette sammen løsningsordet «Foldvik Familiepark».

Mange hyggelige hilsener

Og hadde vi hatt flere egg, skulle vi med glede delt ut. For blant alle løsningsord lå det mange hyggelige påskehilsener til oss i Østlands-Posten, og det satte vi veldig stor pris på.

Flere fortalte dessuten at hele familien hadde vært engasjert i jakten på gater og løsningsord, og vi synes det er kjempehyggelig om vi har bidratt til gode familietimer i denne hjemmepåsken.

Én spesiell hilsen må vi også nevne spesielt. For når vi også har klart å engasjere politiet i Larvik til å sette i gang felles «etterforskning», må vi kunne konstatere at vi har truffet bredt.

Takk til alle som deltok, og gratulerer til familien Grøtterød. Vi regner med du deler med både faren din og andre i huset, Isabella!