Gå til sidens hovedinnhold

Johannes tryllet frem latteren på Larvik bibliotek

Artikkelen er over 2 år gammel

Et tog av barn, foreldre og besteforeldre strømmet inn på Larvik bibliotek lørdag ettermiddag til utsolgt trylleshow med Johannes Lindrupsen. Vi har nok truffet godt med lørdags-arrangementene våre, her er det fullt hus hver gang, sier en fornøyd leder av barneavdelingen Susanne Bolstad.

Tryllekunstneren selv brukte god tid på å få på seg tryllehatten til barnas store begeistring, og med litt hjelp fra noen av dem fikk han også endelig tryllet fram tryllestaven. 
Her var det barna som fikk drive showet framover, og stemningen sto i taket da Johannes endelig klarte og trylle sammen alle lommetørklene til et flagg.

Komikk og tryllerier

-Akkurat det med å invitere ungene inn i showet er det viktigste for meg, sier Johannes Lindrupsen.
-Jeg er like mye komiker som tryllekunstner, så dette et slags stand-up show på ungenes premisser, da er det viktig at de deltar, det er jo halve moroa.

 

Etter 18 år med trylling og komikk har han funnet ut hva som fungerer og hva som skaper mest latter hos ungene.

-Unger syns alltid det er moro når en voksen mann dummer seg litt ut, sier tryllekunstneren.

Les også: Klar melding fra elevene på Jordet skole: «Vi har bare en jord! Vi må ta vare på den sammen»

Morsom og skikkelig rar

-Han var veldig morsom, også skikkelig rar, syns Marie Høeg Islann (3) og Fiona Høeg Lorentzen (3,5)
-Han tulla fælt med den hatten, det var gøy. Han kunne jo ikke se noen ting med hatt i hele ansiktet, ler de to jentene. 
-Jeg har vært på teater her før også, da var det Karius og Baktus. Det var også gøy, men litt synd på Jens som hadde vondt i munnen, sier Fiona.

 

Flere arrangementer

Larvik bibliotek har 2-3 arrangementer for barn i halvåret, både teater, trylleshow og barnebokforfattere har gjestet biblioteket.

-Neste arrangement er den 16.mars, det gleder vi oss veldig til.
Da kommer Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes, forfatterne bak boka «Detektivbyrå Nr 2». Da blir det sikkert fullt hus igjen, sier Bolstad.    

Kommentarer til denne saken