Jubileum for juniorkonserten – med spennende gjester

FEMTE GANG: Nanset skolekorps inviterer til Nyttårskonserten Jr. for femte gang søndag. Her fra forestillingen i fjor. (Arkivfoto: Olav Nordheim)

FEMTE GANG: Nanset skolekorps inviterer til Nyttårskonserten Jr. for femte gang søndag. Her fra forestillingen i fjor. (Arkivfoto: Olav Nordheim) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt For femte gang inviterer Nanset skolekorps til Nyttårskonserten jr. i storsalen i Bølgen. Alle i korpset blir å se på scenen, fra de yngste aspirantene til ungdom som har vært med i korpset på 12. året! Variert musikk blir det, i år har vi også invitert vårt nye vennskapskorps Lunde og Ulefoss skolekorps, som spiller sammen med hovedkorpset.

Årets gjesteartister er suksessgjengen fra Spillelista. Siden sommeren 2015 har de med dokumentarkonserter spilt for fulle hus på Teaterhuset Munken.

Hvert år samler de inn nye «musikkminner», og vi får høre mennesker fortelle om sitt forhold til en låt som har satt spor. Hver sang arrangeres for anledningen, og etter å ha høstet overskrifter som; «Sommerens musikalske høydepunkt!», «Hva mer kan vi forlange?» og «Energi, humor og gåsegud», er Spillelista til sommeren klare for å feire sitt 5-års jubileum!

Men først står de altså på scenen i storsalen i Bølgen med fullt band, som gjester av Nanset Skolekorps under årets Nyttårskonserten jr!

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.