510 gikk rundt ett juletre: – Det må da være rekord?

GOD STEMNING: Det var ikke noe å si på stemningen da over 500 elever fra Tjodalyng skole gikk rundt juletreet.

GOD STEMNING: Det var ikke noe å si på stemningen da over 500 elever fra Tjodalyng skole gikk rundt juletreet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var stor stas da elevene på Tjodalyng skole gikk rundt juletreet fredag.

DEL

Rektor Terje Berglie ved Tjodalyng skole tør å ta sjansen på å kalle 510 barn og ungdom som går rundt juletreet for rekord.

– Det må det vel være? Jeg vet i hvert fall ikke om noen andre steder der de har gjort det samme, spør han, og er svært så fornøyd med at de fikk dette til.

De begynte i fjor, men da var det bare de minste som gikk.

Nå har de fått med seg ungdomsskoletrinnet også.

Kanskje ikke det mest spennende en ungdom kan tenke seg, men det var god stemning og alle danset og sang.

– Det ser ut som de koste seg likevel, humrer rektor. – Å få med seg ungdomsskoletrinnet er veldig gøy. Fra og med nå er dette tradisjon!

FORNØYD REKTOR: At alle ble med i år, var en god idé, synes rektor Terje Berglie. Og når stemningen var så god, ble det ekstra stas.

FORNØYD REKTOR: At alle ble med i år, var en god idé, synes rektor Terje Berglie. Og når stemningen var så god, ble det ekstra stas. Foto:

EGET ORKESTER: Personalet stilte opp med orkester. Etterpå skulle de synge. Fra venstre Kjetil Borge, Elin Bordøy, Heidi Klaastad, Bjørg Lisbeth Hansen og Linda Dale.

EGET ORKESTER: Personalet stilte opp med orkester. Etterpå skulle de synge. Fra venstre Kjetil Borge, Elin Bordøy, Heidi Klaastad, Bjørg Lisbeth Hansen og Linda Dale. Foto:

LES OGSÅ: Philip (9) er klar på hvem som er skihelten: – Northug? Nei, han ble jo slått av en 50-åring i et løp for ikke så lenge siden

Artikkeltags