Gå til sidens hovedinnhold

Kan ha løst flaskepost-mysteriet

Artikkelen er over 1 år gammel

Nylig skrev vi om Marte Jørnsdotter Hinsch (31) som ikke bare hadde funnet en månefisk, men også en flaskepost. Hun etterlyste opphavet til flaskeposten, og nå har hun kanskje fått løsningen.

Ikke bare snublet Marte Jørnsdotter Hinsch (31) over en uvanlig fisk da hun ruslet på Nalumstranda nylig, men også en flaskepost med en tegning.

– Det står dessverre ikke noe navn, det var bare en fin tegning som et barn har laget. Kanskje noen vet hvem som har sendt denne flaskeposten? undret hun.

Lenge, men ikke langt

Da saken ble publisert og lagt ut på ØPs Facebook-side, kom det et kjapt svar fra ei dame som mente hun kunne dra kjensel på streken.

«Jeg er ikke 100 % sikker, men når det gjelder flaskeposten, så kan den være min datter sin, som er 8 år nå? I så fall så har den reist lenge, men ikke så langt? Vi har hytte på Bøvre og jeg minnes at hun kastet en flaskepost med en tegning for lenge siden. Mulig det var sommeren 2015 eller 2016. Tegningen likner veldig på mange av hennes tegninger fra hun var mindre», kommenterte Linda Johansen.

Oppklart?

Om det faktisk er datteren hennes som er kunstneren, klarer hun ikke å slå fast helt sikkert, men hun mener at både hår, øyne og kropp er helt likt som mange andre tegninger datteren har laget.

Så da er kanskje mysteriet oppklart? Hvis ikke det finnes kanskje noen andre der ute, som helt sikkert kan si hvem som har laget kunstverket.

Les også

Marte (31) gjorde et spesielt funn: – Trodde først det var en stein

Kommentarer til denne saken