Gå til sidens hovedinnhold

Fullsatt sal på norgespremiere

Artikkelen er over 4 år gammel

Fredag var det norgespremiere på filmen som viser historien til en gutteduo som har tatt landet med storm.

«Sammen om drømmen» heter filmen om artistene og tvillingene Marcus og Martinus. En duo som har kapret jentehjerter over hele Norge.

- Jeg har vært skikkelig fan helt siden starten. Fra den gangen de vant MGP jr i 2012, de er bare så flinke, smiler Sara Johnsen (13) mens hun veter på at dørene til kinosalen skal åpnes.

Sammen med venninnegjengen har hun sikret seg plasser for å se idolene på storskjerm i Bølgen.

- De er jo så kjekke, og i tillegg synger de fantastisk! Jeg gleder meg masse til å se litt bakom karrieren. Det virkelige livet deres liksom, sier Zara Solberg (13).

Line Engvoldsen (13) og Stine Nilsen (13) nikker enige med venninnene sine.

- Jeg digger de - eller nei. Digger er ikke sterkt nok. De er så vanvittig gode på sang og show, forteller Line engasjert med støtte fra de tre andre.

- Synger på de hver dag

At Marcus og Martinius både er sjarmerende og kjekke, kunne de aller fleste bekrefte da de møtte opp for å se norgespremieren i Bølgen. Det strømmet til med unge fans som gjerne ville få et innblikk i livene til tvillingduoen.

- Det beste blir å se alt sammen. Hvordan er typisk hverdag er for dem, hvordan de er når de ikke opptrer og hvordan de er på scenen, forteller Katja Lorentzen (12).

- Jeg hører på sangene deres hele tiden. Favoritten min er «Together», den synger jeg på hver eneste dag, ler venninnen Luna Kaupang (12).

- Ja, åh, den er fin! Skikkelig fengende melodi og kul tekst, legger Katja til.

Jentene har ventet på premieredagen i lange tider, og fredag kveld kunne de endelig se idolene sine i en fullsatt sal på kulturhuset.

Kommentarer til denne saken