Gå til sidens hovedinnhold

Kjære dyreeiere

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Etter påske avslutter jeg en lang og innholdsrik periode som veterinær i Søndre Vestfold. Jeg begynner da i ny jobb, og håper jeg når dere med et varmt TUSEN TAKK!

Takk for tilliten dere har vist meg i mange år! Å treffe dere og dyra deres, få være med å løse medisinske utfordringer, hjelpe til ved fødsler, akutte skader og vanskelige hendelser, forklare og forebygge, har vært en glede!

Dere har gitt meg interessante og spennende hverdager og verdifull erfaring, en mengde smil og gode ord, øyeblikk av unik kontakt med dyr og fine samtaler, både på smådyrkontoret og ute på bygda med storfe, sau, gris, geit og hest som ramme. Mange av dere har jeg fulgt i mange år, gjennom opp- og nedturer. Dere betyr mye for meg!

Jeg har stor glede av faglig formidling og er engasjert av å forebygge sykdom og skade. Geno, avlsorganisasjonen for Norsk rødt fe, har nå gitt meg sjansen til å bruke mer tid på dette. Framover skal jeg jobbe med fruktbarhet og storfehelse og være med på å legge godt grunnlag for stadig nye generasjoner av kalver. Jeg gleder meg til å bli en del av et sterkt fagmiljø og til å kunne bidra til fagentusiasme hos produsenter og inseminerende personell over hele landet.

Men jeg kommer til å savne dere! Si hei, da, når vi treffes!

Veterinær Anne Hege Hunskaar Tajet

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.