Det er svært beklagelig, men onsdag kan vi dessverre ikke levere Østlands-Posten i postkassa slik vi gjerne vil.

Amedia – mediekonsernet som ØP er en del av – ble tirsdag utsatt for et dataangrep. Det har lammet produksjonssystemene som vi er avhengige av for å lage papiravisa. Det blir jobbet intenst med å løse problemene, men vi kan ikke akkurat nå si noe mer om når dette blir løst.

For deg som abonnent, betyr dette at papiravisa ikke kommer i postkassa som vanlig onsdag. Annonsører blir berørt ved at de ikke kan få bestilt annonser eller ved at annonser ikke kommer i avisa som avtalt. Dette beklager vi på det sterkeste og vi skal selvsagt jobbe for å finne løsninger samme med annonsører og kunder. Abonnenter blir også berørt ved at de ikke kan bestille eller avbestille abonnement.

Nettsidene våre fungerer som normalt, det vil si at du som abonnent har tilgang til alle saker på op.no. Her vil du som vanlig finne siste nytt fra Larvik og fortløpende oppdatering om det som skjer. Det digitale produktet blir dermed ikke berørt. Du vil selvsagt bli kreditert for uteblitt avis.

Jeg beklager igjen at dataangrepet hindrer oss fra å levere papirutgaven til deg, samt at du som abonnent og kunde får andre problemer. Vi jobber intenst med å løse problemene dataangrepet har ført til.