Gå til sidens hovedinnhold

Kjære politikere i Larvik – «Skotta-saken»

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

At Larvik trenger et museum for Colin Archer får være ok. Men nå må dere politikere gripe sjansen, og bruke muligheten dere får til en videre utvikling av Indre havn, og skape et samarbeid med drivere og bransjen for byens uteliv. Jeg her helt sikker på at disse menneskene kan hjelpe kommunen til å trekke enda flere mennesker til vår vakre by, om vi legger til rette for restauranter, utesteder, liv, lyd og røre i Indre havn. Det er heller ikke så mange naboer tett inntil Indre havn, så om man ikke tillater noen flere aldershjem tett opptil eventuelle fremtidige planer, så vil vi kunne oppleve en levende og summende bydel.

Jeg håper at kommunen finner en god løsning sammen med eierne av Skotta, slik at vi kan bevare et tilbud som trekker 20.000 mennesker på en sommer.

Når vi først er i gang, smell opp en gjestehavn også, så kan vi ta imot turister som i dag bare passerer «innkjøringen» til Larvik via sjøveien videre inn i Oslofjorden.

Har stor tillit til at dere folkevalgte ønsker det beste for oss innbyggere, nå har dere sjansen, grip den.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.